Skrivet av: zenitanordberg | 9 december, 2013

Gubbio nästa…

Andiamo in Italia….

20131006-221434.jpg

På onsdag åker vi till Gubbio, en medeltida stad  belägen i Umbrien med dryga 32 000 invånare. Återigen kommer vi att möta lärare från de nio  länderna i vårt Comeniusprojket, Peaceful Horizon. Under vistelsen ska vi bland annat att fira jul med sång och musik, färdigställa vår gemensamma kokbok med rätter från samtliga länder, besöka klasser och göra en utflykt i närområdet. Den här gången har vi med oss två entusiastiska elever från 8g och de har redan fått kontakt med  familjerna, som de ska bo hos under besöket. Förhoppningen är att mötet ska öka förståelsen och kunskapen om våra likheter så väl som olikheter och att våra europeiska ungdomar sedan ska sprida sina upplevelser och intryck vidare till andra. Om tekniken tillåter kommer vi att blogga från Italien.

Det var allt för den här gången… // Zenita

Responses

1. Låter verkligen spännande, ha en härlig resa!

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

%d bloggare gillar detta: